気まぐれ前菜の盛り合わせ
Assorted appetizers
いろいろ召し上がりたい方へ…
For those who want to taste a variety…
田舎風テリーヌ
Country-style terrine
お肉のテリーヌはフランスの家庭の味です。
The meat terrine is a taste of French home cooking. Enjoy it with some red wine …
オリーブの盛り合わせ
Assorted olives
沼津産アジのマリネ
Pompano from Numazu, served with marinated
彩り野菜のマリネ
Marinade of various vegetables
ワインのおともに、お口直しにどうぞ…
Goes well with a bottle of wine.
沼津産タチウオのマリネ
Cutlassfish from Numazu,served with marinates
イベリコ豚のクロスティーニ
カリカリのバゲットにイベリコのパテをのせました
Crostini of Iberico Iberico Pork pate on crispy baguette.
あさりとムール貝のシャンパン蒸し
Clams and mussels steamed in champagne
南部鉄の器で蒸し焼きにしました。鉄分補給にもどうぞ…
Steamed in a pan made from iron, so that food is rich in iron too.
カナダ産スモークサーモン 玄米のサラダ仕立て
Canadian smoked salmon with brown rice in a salad-stylemarinade with balsamic flavor
自家製のスモークサーモンを玄米のライスサラダでさっぱりと合わせました
Home-made smoked salmon is simply assorted with the brown rice salad.
カプレーゼ
Caprese
フルーツトマトとモッツァレラチーズのサラダ仕立て
Fruit tomato and mozzarella cheese in a salada-style.
マグロとアボカドのタルタル オリエンタル風
Oriental style tartar of tuna and avocado
相性のいいマグロとアボカドをオリエンタルドレッシングで和えました
A good combination of tuna and avocado dressed with oriental dressing.
シーザーサラダ
Caesar salad
カリカリベーコンと温泉玉子がおいしい、ボリュームのあるサラダです
Crispy bacon with delicious hot spring egg. A salad with a lot of volume.
ニース風サラダ
Nice style salad
器も食べられる、卵・ラタトゥイユ・じゃがいもの入ったサラダです
The salad is served in an edible bowl that contains eggs, ratatouille and potatoes.
生ハムとアボカドのサラダ
Prosciutto ham and avocado salad
アボカドに生ハムを巻いた人気のメニューです
Avocado wrapped with prosciutto ham. A popular menu.
生ハム・インゲン・トマトのサラダ 玉子のドレッシングで
Prosciutto ham, French beans and tomato salad with egg dressing
燻製にかけた玉子と生ハムの相性はバッチリです
The egg dressing goes very well with the prosciutto ham.
オリオール風海の幸のサラダ
AUREOLE style seafood salad
アボカド、海老、あさり、ムール貝etc...の豪華なサラダです
Avocado, shrimp, hunting, mussel etc... It is assorted in a gorgeous style.
カリフォルニアロール ラップ
California-roll wrap
マグロ・アボガド・無農薬玄米などの入った人気の一品
Tuna, avocado and ecological brown rice. A popular plate.
カナダ産スモークサーモンとクリームチーズのラップ
A wrap, Canadian salmon and cream-cheese
当店自慢の自家製スモークサーモンを使った人気のラップです
A popular wrap with home-made Canadian smoked salmon.
ベジタリアン ラップ
Vegetarian wrap
ラタトゥイユ・クスクス・アボカド入りのヘルシーなラップ
A healthy wrap with ratatouille, cous-cous and avocado.
ゴルゴンゾーラチーズとチキンのラップ
Gorgonzola cheese and chicken wrap
地鶏と濃厚なゴルゴンゾーラは相性バッチリ
Gorgonzola cheese matches well with the chicken.
軽く燻製にかけたメカジキのラップ グリーンマスタードソース
A wrap, slightly smoked swordfish served with greenmustard source.
ピッツァ マルゲリータ
Pizza Margherita
ピッツァの定番です
Standard pizza.
生ハムとルッコラのピッツァ
Prosciutto ham and ruccola pizza
パルマ産プロシュートと野生のルッコラのピッツァ
Pizza with prosciutto from Palma and wild ruccola.
ビスマルク風のピッツァ
Pizza of Bismarck style
温泉玉子、キノコ、ベーコン、ルッコラのピッツァ
Pizza with egg, mushroom, bacon, and ruccola.
マリナーラ風ピッツァ
Marinara style pizza
ニンニクとアンチョビのマリナーラ風にイカと海老をあわせました
We added squid and shrimps with the Marinara style pizza of garlic and anchovy.
石垣牛のサラダのピッツァ
Ishigaki beef salad pizza
いろいろ野菜とオリーブのピッツァ
A variety of vegetable and olive pizza
オリーブのソースと旬の野菜を香り高く焼き上げました
Seasonal vegetables baked in olive sauce.
天使の海老とメランザーネのピッツァ
Angel shrimp and melanzane pizza
スパイシーなナスと海老のピッツァです
Spicy pizza of shrimp and eggplant.
ペンネゴルゴンゾーラ
Penne Gorgonzola
世界三大ブルーチーズ、ゴルゴンゾーラを使ったショートパスタ
Short pasta made with the worlds tree major blue cheeses.
アーリオ オーリオ ペペロンチーノ
Aglio olio e pepperoncino
ニンニクとタカノツメのシンプルなスパゲッティー
Simple spaghetti with garlic and chili pepper.
スパゲッティー プッタネスカ
Spaghetti Puttanesca
ブラックオリーブ、アンチョビ、ケッパーのトマトソース
Black olive, anchovy, and caper tomato sauce.
バジリコとトマトのスパゲッティー
Basil and tomato sauce spaghetti
フレッシュバジルのトマトソース
Tomato sauce with fresh basil.
スパゲッティー ジェノベーゼ
Spaghetti Genovese
ジャガイモとインゲンのジェノベーゼ
Genovese of potato and French beans.
小海老とルッコラのトマトクリームスパゲッティー
Shrimp and ruccola, tomato cream spaghetti
オリオール定番のスパゲッティー
A standard Aureole spaghetti.
カルボナーラ
Carbonara
フルーツトマトとバジルの冷製カッペリーニ
A cappellini of Fruit tomato and basil
スパゲッティー ペスカトーレ (ビアンコ or ロッソ)
Spaghetti Pescatora (Bianco or Rosso)
ご存知 魚介のスパゲッティー
Fish and shellfish spaghetti
石垣牛のラグーのパッパルデッレ
Pappardelle of wild boar ragout
コクのある“石垣牛”を赤ワインでラグーソースにしました
Ragout sauce made from “a cow bred in Ishigaki” and red wine.
野菜と生ハムの玄米リゾット
Vegetables and prosciutto ham in organic brown rice risotto
スモークサーモンとアスパラガスの玄米リゾット
Smoked salmon and asparagus in organic brown rice risotto
自家製スモークサーモンとアスパラガスのクリームリゾットです
Organic brown rice cream risotto with homemade smoked salmon and asparagus
吉田豚ロースのミラノ風カツレツ
Yoshida pork loin Milan style cutlet
沖縄産 石垣牛のカルパッチョ
Carpaccio of Ishigaki beef from okinawa
ほどよい霜降りをバルサミコのソースが引き立てます
The balsamic sauce brings out the flavor of the meat.
宇和島産真鯛のポワレ ブールブランソース
Poele de Drede from Uwajima with sauce beurre blanc
やや軽めのバターソースです
Sea bream with light butter sauce
沖縄産 石垣牛のグリル シンプルなサラダを添えて
Grilled Ishigaki beef from Okinawa with a simple salad
吉田豚バラ肉のコトコト5時間赤ワイン煮込み
Yoshida pork rib stewed in red wine for 5 hours
吉田豚のロースト 香草ソース
Roasted Yoshida pork in herb source
特別な飼育方法の吉田豚。その上品な香りをハーブがさらに引き立てます。
Yoshida pork is bred by a special method. The herb makes the elegant smell stand out.
姫カサゴのアクアパッツァ
Acquapazza of scorpionfish
沼津産のヒメカサゴを約150g一匹丸ごとどうぞ!!
150g of wholly scorpionfish from Numazu.
カボチャのチーズケーキ
Pumpkin cheesecake
ティラミス
Tiramisu
クラシック ガトーショコラ
Classic gateau chocolat
ふんわりシフォンケーキ
Soft chiffon cake
クレームブリュレ
Creme brule
ジェラート
Gelato
本日のタルト
Today's pie
とろけるプリン
Melting custard pudding
ジェラート コン カフェ
Gelato with cafe
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