新宿御苑 イタリアン・歓送迎会・花見・パーティー・飲み放題-オリオール

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DINNER 「月~土 17:30~23:00(L.O.22:00) 日・祝 17:30~22:00(L.O.21:00)」
Antipasto(前菜)

気まぐれ前菜の盛り合わせ

Assorted appetizers

いろいろ召し上がりたい方へ…

For those who want to taste a variety…

\1,680

田舎風テリーヌ

Country-style terrine

お肉のテリーヌはフランスの家庭の味です。

The meat terrine is a taste of French home cooking. Enjoy it with some red wine …

\900

オリーブの盛り合わせ

Assorted olives

\500

沼津産アジのマリネ

Pompano from Numazu, served with marinated

\680

彩り野菜のマリネ

Marinade of various vegetables

ワインのおともに、お口直しにどうぞ…

Goes well with a bottle of wine.

\750

沼津産タチウオのマリネ

Cutlassfish from Numazu,served with marinates

\780

イベリコ豚のクロスティーニ

Marinade of various vegetables

カリカリのバゲットにイベリコのパテをのせました

Crostini of Iberico Iberico Pork pate on crispy baguette.

\780

あさりとムール貝のシャンパン蒸し

Clams and mussels steamed in champagne

南部鉄の器で蒸し焼きにしました。鉄分補給にもどうぞ…

Steamed in a pan made from iron, so that food is rich in iron too.

\980

カナダ産スモークサーモン 玄米のサラダ仕立て

Canadian smoked salmon with brown rice in a salad-stylemarinade with balsamic flavor

自家製のスモークサーモンを玄米のライスサラダでさっぱりと合わせました

Home-made smoked salmon is simply assorted with the brown rice salad.

\980

カプレーゼ

Caprese

フルーツトマトとモッツァレラチーズのサラダ仕立て

Fruit tomato and mozzarella cheese in a salada-style.

\980

マグロとアボカドのタルタル オリエンタル風

Oriental style tartar of tuna and avocado

相性のいいマグロとアボカドをオリエンタルドレッシングで和えました

A good combination of tuna and avocado dressed with oriental dressing.

\1,280
Salad(サラダ)

シーザーサラダ

Caesar salad

カリカリベーコンと温泉玉子がおいしい、ボリュームのあるサラダです

Crispy bacon with delicious hot spring egg. A salad with a lot of volume.

\950

ニース風サラダ

Nice style salad

器も食べられる、卵・ラタトゥイユ・じゃがいもの入ったサラダです

The salad is served in an edible bowl that contains eggs, ratatouille and potatoes.

\980

生ハムとアボカドのサラダ

Prosciutto ham and avocado salad

アボカドに生ハムを巻いた人気のメニューです

Avocado wrapped with prosciutto ham. A popular menu.

\780

生ハム・インゲン・トマトのサラダ 玉子のドレッシングで

Prosciutto ham, French beans and tomato salad with egg dressing

燻製にかけた玉子と生ハムの相性はバッチリです

The egg dressing goes very well with the prosciutto ham.

\900

オリオール風海の幸のサラダ

AUREOLE style seafood salad

アボカド、海老、あさり、ムール貝etc...の豪華なサラダです

Avocado, shrimp, hunting, mussel etc... It is assorted in a gorgeous style.

\1,280
Wrap(ラップ)

カリフォルニアロール ラップ

California-roll wrap

マグロ・アボガド・無農薬玄米などの入った人気の一品

Tuna, avocado and ecological brown rice. A popular plate.

\1,280

カナダ産スモークサーモンとクリームチーズのラップ

A wrap, Canadian salmon and cream-cheese

当店自慢の自家製スモークサーモンを使った人気のラップです

A popular wrap with home-made Canadian smoked salmon.

\1,080

ベジタリアン ラップ

Vegetarian wrap

ラタトゥイユ・クスクス・アボカド入りのヘルシーなラップ

A healthy wrap with ratatouille, cous-cous and avocado.

\1,180

ゴルゴンゾーラチーズとチキンのラップ

Gorgonzola cheese and chicken wrap

地鶏と濃厚なゴルゴンゾーラは相性バッチリ

Gorgonzola cheese matches well with the chicken.

\1,180

軽く燻製にかけたメカジキのラップ グリーンマスタードソース

A wrap, slightly smoked swordfish served with greenmustard source.

\1,280
Pizza(ピザ)

ピッツァ マルゲリータ

Pizza Margherita

ピッツァの定番です

Standard pizza.

\980

生ハムとルッコラのピッツァ

Prosciutto ham and ruccola pizza

パルマ産プロシュートと野生のルッコラのピッツァ

Pizza with prosciutto from Palma and wild ruccola.

\1,100

ビスマルク風のピッツァ

Pizza of Bismarck style

温泉玉子、キノコ、ベーコン、ルッコラのピッツァ

Pizza with egg, mushroom, bacon, and ruccola.

\1,480

マリナーラ風ピッツァ

Marinara style pizza

ニンニクとアンチョビのマリナーラ風にイカと海老をあわせました

We added squid and shrimps with the Marinara style pizza of garlic and anchovy.

\1,180

石垣牛のサラダのピッツァ

Ishigaki beef salad pizza

\1,480

いろいろ野菜とオリーブのピッツァ

A variety of vegetable and olive pizza

オリーブのソースと旬の野菜を香り高く焼き上げました

Seasonal vegetables baked in olive sauce.

\1,280

天使の海老とメランザーネのピッツァ

Angel shrimp and melanzane pizza

スパイシーなナスと海老のピッツァです

Spicy pizza of shrimp and eggplant.

\1,600
Pasta(パスタ)

ペンネゴルゴンゾーラ

Penne Gorgonzola

世界三大ブルーチーズ、ゴルゴンゾーラを使ったショートパスタ

Short pasta made with the worlds tree major blue cheeses.

\1,280

アーリオ オーリオ ペペロンチーノ

Aglio olio e pepperoncino

ニンニクとタカノツメのシンプルなスパゲッティー

Simple spaghetti with garlic and chili pepper.

\900

スパゲッティー プッタネスカ

Spaghetti Puttanesca

ブラックオリーブ、アンチョビ、ケッパーのトマトソース

Black olive, anchovy, and caper tomato sauce.

\950

バジリコとトマトのスパゲッティー

Basil and tomato sauce spaghetti

フレッシュバジルのトマトソース

Tomato sauce with fresh basil.

\980

スパゲッティー ジェノベーゼ

Spaghetti Genovese

ジャガイモとインゲンのジェノベーゼ

Genovese of potato and French beans.

\1,080

小海老とルッコラのトマトクリームスパゲッティー

Shrimp and ruccola, tomato cream spaghetti

オリオール定番のスパゲッティー

A standard Aureole spaghetti.

\1,180

カルボナーラ

Carbonara

\1,180

フルーツトマトとバジルの冷製カッペリーニ

A cappellini of Fruit tomato and basil

\1,300

スパゲッティー ペスカトーレ (ビアンコ or ロッソ)

Spaghetti Pescatora (Bianco or Rosso)

ご存知 魚介のスパゲッティー

Fish and shellfish spaghetti

\1,380

石垣牛のラグーのパッパルデッレ

Pappardelle of wild boar ragout

コクのある“石垣牛”を赤ワインでラグーソースにしました

Ragout sauce made from “a cow bred in Ishigaki” and red wine.

\1,480
Risotto(リゾット)

野菜と生ハムの玄米リゾット

Vegetables and prosciutto ham in organic brown rice risotto

\1,300

スモークサーモンとアスパラガスの玄米リゾット

Smoked salmon and asparagus in organic brown rice risotto

自家製スモークサーモンとアスパラガスのクリームリゾットです

Organic brown rice cream risotto with homemade smoked salmon and asparagus

\1,500
Fish & Meat(お魚とお肉)

吉田豚ロースのミラノ風カツレツ

Yoshida pork loin Milan style cutlet

\1,280

沖縄産 石垣牛のカルパッチョ

Carpaccio of Ishigaki beef from okinawa

ほどよい霜降りをバルサミコのソースが引き立てます

The balsamic sauce brings out the flavor of the meat.

\1,480

宇和島産真鯛のポワレ ブールブランソース

Poele de Drede from Uwajima with sauce beurre blanc

やや軽めのバターソースです

Sea bream with light butter sauce

\1,580

沖縄産 石垣牛のグリル シンプルなサラダを添えて

Grilled Ishigaki beef from Okinawa with a simple salad

\2,600

吉田豚バラ肉のコトコト5時間赤ワイン煮込み

Yoshida pork rib stewed in red wine for 5 hours

\1,600

吉田豚のロースト 香草ソース

Roasted Yoshida pork in herb source

特別な飼育方法の吉田豚。その上品な香りをハーブがさらに引き立てます。

Yoshida pork is bred by a special method. The herb makes the elegant smell stand out.

\1,800

姫カサゴのアクアパッツァ

Acquapazza of scorpionfish

沼津産のヒメカサゴを約150g一匹丸ごとどうぞ!!

150g of wholly scorpionfish from Numazu.

\1,800
Dessert(デザート)

カボチャのチーズケーキ

Pumpkin cheesecake

\580

ティラミス

Tiramisu

\580

クラシック ガトーショコラ

Classic gateau chocolat

\580

ふんわりシフォンケーキ

Soft chiffon cake

\580

クレームブリュレ

Creme brule

\680

ジェラート

Gelato

\360

本日のタルト

Today's pie

\600

とろけるプリン

Melting custard pudding

\460

ジェラート コン カフェ

Gelato with cafe

\460
 

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